Workshops

Onze workshops op maat worden aangepast op jouw wensen en situatie. Zo zorgen we voor een passende oplossing die precies past bij de fase waarin je je bevindt. Dus of je nu nog redelijk abstract bezig bent met het formuleren van een visie, of juist heel concrete vragen hebt over het opstarten van een high performing team: wij gaan graag met jou aan de slag om hier invulling aan te geven.

Samen met een groep mensen een probleem aanpakken, een nieuw concept bedenken of tot nieuwe inzichten komen is ontzettend leuk en waardevol. De structuur en methode die je hiervoor gebruikt zijn een belangrijk middel om de samenwerking te verbeteren en tot het gewenste resultaat te komen. In het werk van Heroes gebruiken we zulke workshops regelmatig, en hebben we veel ervaring met het op maat verzorgen van uiteenlopende sessies.  Hier geven we een overzicht van de verschillende aandachtsgebieden en hoe we daar een passende en waardevolle workshop voor kunnen verzorgen.

Workshops

We bieden drie soorten workshops, aangepast op het gewenste resultaat. 

Bij de product workshops gaat het om het hele voortbrengingsproces van eerste visie en strategie naar idee generatie, product discovery, het verzamelen van requirements, storymapping tot aan een iteratieve realisatie. 

De team workshops zijn gericht op het versterken van teams. Dit kan gaan over: samenwerking, vertrouwen, werkwijze, feedback geven – alles om een team verder te ontwikkelen naar een super team.

Onze Agile workshops zijn specifiek gericht op het verder brengen van de Agile werkwijze in een organisatie. Het starten van een transitie, het verbeteren van het lerend vermogen en het reflecteren op Agile leiderschap

Scroll to Top