Product Workshop

Onze workshops op maat worden aangepast op jouw wensen en situatie. Zo zorgen we voor een passende oplossing die precies past bij de fase waarin je je bevindt. Dus of je nu nog redelijk abstract bezig bent met het formuleren van een visie, of juist heel concrete vragen hebt over het opstarten van een high performing team: wij gaan graag met jou aan de slag om hier invulling aan te geven.

Hoe creëer ik een high performing team?

Team Workshops

We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat het gewoon super loopt in een team. De samenwerking, de interactie – en de resultaten zijn fantastisch. Het zijn de teams die je je leven lang bijblijven. We gunnen het ieder team om dat niveau te bereiken en hebben een aantal workshops en inzichten om daarbij te helpen. 

 

Team workshops Heroes Corps

Vaak gaat het erom dat een nieuwe kijk op de situatie helpt om problemen weer werkbaar te maken. Een passende werkvorm is maar een deel van het verhaal; de persoonlijkheid van de coach is bij dit soort sessies cruciaal.

Tools en inspiratie: Five Dysfunctions of a Team, Systemisch werken, NLP, Teamwork on the Fly, Theory U, Tuckman, Scrum, DevOps en Kanban.

Scroll to Top