Projecten

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan de Energietransitie, excellent netbeheer, transformaties in de zorg en kennis- en productontwikkeling met een maatschappelijke impact. Heroes richt zich hierbij op de hele waardeketen. Samen hebben wij een arsenaal aan kennis, ervaring en middelen om dit mogelijk te maken.

Transities en transformaties

Voor transities en transformaties heeft Heroes een eigen aanpak ontwikkeld. Een transitie is in de eerste plaats gericht op het creëren van een organisatie die effectiever in staat is haar doelstellingen te bereiken. Wij doen dit door een organisatie in te richten, gebaseerd op duidelijke organisatieprincipes. Bij deze principes halen wij onder meer inspiratie uit Scaled Agile, Lean en Sociotechniek.

De uitvoering volgt geen vooropgezet plan; de richting wordt bepaald door de doelstellingen en principes. Wij beheersen de transitie door te werken volgens transitie principes en door regelmatig te evalueren en te leren.

OPDRACHTEN

Hoe wij impact maken

Wij zetten mens en organisatie in beweging om waarde toe te voegen aan de doelstellingen die er echt toe doen. Wij werken voor organisaties met grote impact op hun branches, ons dagelijks leven en de hele planeet – en dus kunnen wij zelf ook impact maken

PARTNERS

Met deze partijen werken wij samen

Scroll to Top