Werken bij

Als consultant bij Heroes Corp help je klanten bij verandertrajecten en bij het opzetten van delivery van producten en diensten. Je kunt bij ons als consultant in dienst, of als ondernemende associate aan de slag.

Persoonlijk

Werken bij Heroes Corp voelt aan als het werken bij een familiebedrijf. Wij zijn betrokken en staan altijd voor elkaar klaar. Als het tegenzit, maar zeker ook om successen te vieren!

Divers

Alle Heroes zijn verschillend. Daardoor vullen wij elkaar aan en leren wij van elkaar.

Professioneel

Wij zijn zakelijk zonder dat het stijf wordt. Iedere Hero heeft immers zijn eigen stijl. Maar wij zijn altijd professioneel en integer.

Deskundig

Heroes Corp bestaat 8 jaar, maar onze medewerkers zijn vaak al veel langer actief in hun vak. Samen hebben wij meer dan 300 jaar ervaring!

Wat brengen wij jou

Als groep zijn wij divers, aanvullend, betrokken en geïnteresseerd in elkaar. Dus wat voorop staat: jouw persoonlijkheid! Wij zijn heel benieuwd naar jou, wat je heeft gemaakt tot wie jij nu bent. Een klik vinden wij daarom belangrijker dan je cv. En als die er is, krijg je dit ervoor terug:

Wat breng jij ons?

Werken bij Heroes is topsport: je doet wat nodig is om resultaten te halen en hebt daarbij oog voor je eigen welzijn.

Je bent energiek, vernieuwend en veranderen is vanzelfsprekend voor jou. Je wil je blijven ontwikkelen en hebt interesse in maatschappelijke vraagstukken en ontwikkelingen.

Je bent nieuwsgierig en hebt interesse in andere meningen en culturen.

Door jouw open houding en sterke communicatie ben je een echte verbinder. Je kent je eigen grenzen en hebt een sterke mate van zelfreflectie.

ACTUELE VACATURES

Wij zoeken jou!

Full Time

Utrecht

Agile Consultant

Als consultant bij Heroes Corp help je klanten bij verandertrajecten en bij het opzetten van delivery van producten en diensten

Full Time

Utrecht

DevOps Engineer

Je helpt onze klanten bij het implementeren van een stabiele infrastructuur en je helpt bij het ontwikkelen van innovatieve applicaties

Full Time

Utrecht

Business Analist

Ben jij de perfecte schakel tussen Business en IT? Dan zijn wij ook op zoek naar jou, zeker als je ervaring hebt met transities

Full Time

Utrecht

Open Sollicatie

Wil je andere mogelijkheden met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op

Scroll to Top