Agile Workshop

Onze workshops op maat worden aangepast op jouw wensen en situatie. Zo zorgen we voor een passende oplossing die precies past bij de fase waarin je je bevindt. Dus of je nu nog redelijk abstract bezig bent met het formuleren van een visie, of juist heel concrete vragen hebt over het opstarten van een high performing team: wij gaan graag met jou aan de slag om hier invulling aan te geven.

Hoe pas ik Agile toe in mijn organisatie?

Agile Workshops

Agile betekent letterlijk wendbaar. Het is een manier van werken en organiseren waarbij je je bewust bent van continu veranderende omstandigheden. Om deze methodiek succesvol toe te passen hebben we een verzameling workshops rondom het implementeren en verbeteren van de Agile werkwijze en organisatie. 

Dit kan in de vorm van een assessment (hoe staan we ervoor en waar kunnen we verbeteren), een ontwerp (hoe gaat de transitie eruitzien), of een inspiratie sessie (wat is er allemaal mogelijk).

 

Agile Workshops Heroes Corps

Eerst onderzoeken we waar we staan met de ontwikkeling. Misschien nog helemaal aan het begin, dan gaat het over identiteit, visie en strategie. Mogelijk is er al en doel, maar gaat het om het genereren van ideeën hoe we dit doel bereiken. Of er is al een beoogd product, en het gaat erom hoe dit iteratief en lerend te realiseren is.

Voor al deze situaties kunnen we een workshop op maat samenstellen die de betrokkenen een significante stap verder helpt in het proces, en die bijdraagt aan de positieve energie en motivatie van de betrokkenen.

Tools en inspiratie: Design Thinking, Creative Problem Solving, Google Design Sprint, User Story Mapping, Brainstorming, Lean Startup, etc.

Scroll to Top